Vind je deze blog interessant? Deel hem vooral op jouw socials!

3 programma’s die jouw presentatie eruit laten springen

Naast spreken, is het handig om een begeleidende presentatie erbij te hebben. We zeggen expres begeleidende, aangezien de presentatie jou moet ondersteunen, niet het verhaal moet vertellen. Je wilt dit natuurlijk wel mooier hebben dan het standaard PowerPoint template dat je kunt invullen. Als je dit wel doet, ook helemaal prima, maar wij vinden dat dit beter kan!  Hieronder zijn 3 programma’s gelinkt die jouw presentatie kunnen laten stralen.

Dit is een programma waar wij zelf enorm veel mee werken. Dit programma heeft veel presentatie voorbeelden waaruit je kunt kiezen. Deze kun je bewerken en zelf mooier maken. Wat handig is aan dit programma, is dat ze veel icoontjes gebruiken. Je kunt deze makkelijk toevoegen. Ideaal om dat jouw punten te laten begeleiden! Wij zijn fan. 🙂 

Dit is een programma waar je zelf heel makkelijk presentaties vandaan kunt halen voor google en PowerPoint. De meesten zijn echt prachtig. Dit kan een ideale oplossing zijn, wanneer je wel een mooie presentatie wilt, alleen niet de tijd hebt er eentje te maken.

Dit programma lijkt een beetje op pictogram. Je kunt er mooie presentaties mee maken. Er is een grote variëteit beschikbaar voor presentatie templates. Dit programma geeft je ook de mogelijkheid om zelf een prachtige grafische presentatie te ontwerpen. Super tof dus! Echt een aanrader. 

Dit zijn onze favoriete programma’s. Onthoud wel; het moet begeleiden, niet overnemen en wij adviseren je om deze programma’s in te zetten om jouw verhaal te ondersteunen. Probeer zo min mogelijk tekst op de slides zelf te hebben en werk met ondersteunend beeldmateriaal in je presentatie. Het publiek zal dit gaan lezen in plaats van naar jou te kijken en te luisteren. Dit is natuurlijk niet wat je wilt omdat de aandacht die op jouw gericht moet zijn. Probeer dit in gedachten te houden bij het ontwerpen van de presentatie.

Lees onze nieuwste blogs

MEER LEREN OVER JOUW HUMAN DESIGN & WAT HET BETEKENT?

Dan raden wij aan om te starten met een Human Design Report.

Dit is een digitaal document van 60-100 pagina’s (afhankelijk van jouw chart) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

In jouw report leer je over:

  • Informatie over je energietype en hoe je hiernaar kan leven in de praktijk
  • Je strategie; hoe je alignment en succes creëert 
  • Je innerlijke autoriteit; hoe jij van nature gemaakt bent om beslissingen te maken
  • Jouw profiel & op welke manier dit in relaties werkt
  • Definitie; je werkflow en hoe je energie door je chart heen stroomt
  • Uitleg over al jouw gedefinieerde centrums en wat ze voor jou betekenen 
  • Uitleg voer al jouw ongedefinieerde centrums en welke wijsheid je hieruit kan leren
  • Uitleg over al je gedefinieerde channels en welke talenten die met zich mee brengen
  • Uitleg over al je gedefinieerde gates en wat ze betekenen voor jouw leven

Wanneer je jouw report vandaag besteld. Ontvang je 'm binnen 24-72 uur in je mailbox!

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?