Vind je deze blog interessant? Deel hem vooral op jouw socials!

Aligned launchen vanuit ons Human Design profiel

Vorige week werd de training ‘Marketing by Design’ gelanceerd. Normaal gesproken is het van belang om tijdens zo’n lancering goed zichtbaar te blijven op je socials. Deze keer lieten we de standaardregels even los, puur omdat het niet goed voelde. We erkenden ons Human Design profiel en hebben de lancering over een hele andere boeg gegooid. Door echt aligned te launchen, hebben we ons doel weten te behalen. Vandaag delen we onze ervaring en hoe het echt in alignment staan met ons profiel een belangrijke rol heeft gespeeld bij dit succes.

Aligned launchen vanuit Human Design

Tijdens Black Friday draaiden wij een launch met de Human Design Business reading. We hadden voor onszelf een duidelijk doel gesteld: het binnenhalen van 35 klanten. Deze lancering bleek een succes, want het doel werd behaald. Afgelopen week trapten we de lancering van ‘Marketing by Design’ training af. Om onszelf te overtreffen, hadden we als streven 50 nieuwe klanten. Dit is best een stretch, maar we geloofden dat dit haalbaar was. En we hadden gelijk! Binnen een week hadden wij daar ineens 49 fantastische klanten bij. Iets waar we supertrots op zijn. Hoewel beide lanceringen een succes waren, was de aanpak tijdens deze kick-off toch even anders. We leggen uit hoe aligned launchen vanuit ons Human Design profiel ervoor gezorgd heeft dat het zo goed heeft uitgepakt.

Human Design profiel

In Human Design heb je naast een energietype en autoriteit, ook een profiel. Een profiel zegt veel over je persoonlijkheid. Iedereen heeft een profiel bestaande uit twee cijfers. In totaal zijn er zes cijfers (1 t/m 6) en bestaan er twaalf verschillende profielen. Iedere cijfer, ook wel lijn genoemd, staat voor een bepaalde rol. De eerste lijn is je bewuste rol waarin je jezelf hoogstwaarschijnlijk herkent. De tweede lijn beschrijft je onbewuste rol, iets wat je dus nog zult ontdekken. Zowel Kiki als Sam heeft een 6/2 profiel. De 6 staat voor role model, de 2 voor hermit, oftewel kluizenaar. Die tweede lijn, de hermit, is een deel in ons dat soms even met rust gelaten wil worden. Als je als 6/2’er in de hermit mode zit, kun je maar weinig mensen in je space verdragen en wil je gewoon even lekker in je cocon zitten dus!

Hermit mode

Vlak voor de lancering kwam vooral Sam, maar ook Kiki in de hermit mode. Sam had totaal geen zin om echt aanwezig te zijn op socials. Iets wat normaalgesproken toch wel handig is als je een nieuw product of dienst wil verkopen. Instagram is een van de kanalen waar mensen ons leren kennen en hoe nieuwe klanten bij ons terecht komen. Volgens de standaard systemen moet je dan dus juist online zichtbaar blijven, anders kun je niet lanceren. Toch besloten we het wel anders te doen en naar onze behoeftes te luisteren. Human Design gaat uiteindelijk over business doen op jouw manier. Dat betekent dat je uiteindelijk je profiel en dus ook je onbewuste rol mag leren eren. Ook Kiki kwam aardig in haar hermit mode terecht. Ze was daarnaast ook nog op vakantie met vrienden waardoor er minder tijd was om continu aanwezig te zijn socials. In het begin was er een gevoel dat zei dat we toch continu online moesten zijn. Uiteindelijk voelde dat zo verkeerd, dat we het loslieten en gingen experimenteren.

Launchen vanuit hermit mode

We besloten te lanceren vanuit die hermit mode. Dit betekende voor ons dat we een stap achteruitzetten en deden waar we zin in hadden. We zijn echt gaan aanvoelen wat we nodig hadden. Dit bleek rust en ruimte te zijn. Even niet de hele tijd aanwezig moeten zijn. Dat is ook precies wat we gedaan hebben. Op het moment dat we iets voelden, zijn we dat gaan volgen. Uiteindelijk zorgde dit juist voor meer inspiratie! Als Kiki de behoefte had om online te gaan, dan deed ze dat, maar in een andere vorm. In plaats van tientallen stories op te nemen waarin zij moest praten en uitleg gaf, maakte zij geschreven stories. Zo was ze toch online, zonder 100% met haar eigen energie aanwezig te zijn. Dat schrijven bleek sowieso heel goed te werken tijdens de hermit mode van zowel Kiki als Sam. Waar Kiki losging met het maken van geschreven content, ging Sam aan de slag met het schrijven van geniale mails. Eens in de zoveel tijd delen we in onze mails onze nieuwe podcastafleveringen en blogs, tips en tricks over Human Design, of exclusieve content. Daar was ineens de prikkel om mee door te gaan en toen heeft Sam daar lekker de tijd voor genomen.

Juist door die hermit mode te accepteren en eren, is er zoveel meer moois ontstaan. Kiki kon op Miss Human Design content maken doormiddel van typen en Sam kon juist in haar cocon kruipen en kreeg superveel inspiratie voor het schrijven van toffe mails. En dat is waar aligned business over gaat: voelen wat je voelt en accepteren en omarmen om vervolgens vanuit daar verder werken. Als Sam wel was gaan doorpushen met online actief blijven, dan was het niet goed gegaan, want dan had iedereen – onbewust- gevoeld dat de energie niet juist was. We zouden onszelf dan dus eigenlijk saboteren. Uiteindelijk in de basis gaat Human Design erover dat de energie weer aligned komt en de energie dus gaat stromen.

Positief uitgepakt

Wij zijn naast die tweelijn, de hermit, natuurlijk ook nog een zeslijn. Die staat dus voor onze rol als rolmodel en dat houdt in dat we zijn gemaakt om onze ervaringen te delen. Zo delen we nu onze ervaring van de lancering met je. Tijdens die week waarin we lanceerden, heeft Kiki ook een story gemaakt waarin ze vertelde er eigenlijk weinig zin in te hebben en was ze gewoon eerlijk over the current state. Mensen reageerden hier heel leuk op en deelden met ons dat het super herkenbaar is. We merkten ook dat klanten juist door deze ervaring aan te horen enthousiast werden over de training. En dat is zo mooi aan aligned launchen vanuit ons Human Design profiel: we eren de tweelijn door een stap terug te doen, maar zetten de zeslijn juist weer in door het verhaal te delen.

Wat er gebeurde op het moment dat wij er geen zin in hadden, is dat onze klanten de ‘Marketing by Design’ training gingen hypen. Ze verwezen hun connecties door naar ons en maakten hen enthousiast. Dat is het magische van dit alles. Omdat jij jouw eigen energie eert en erkent wat jij eigenlijk graag wilt, gaat jouw energie kloppen en sluiten je klanten daarop aan. Human Design is natuurlijk nog steeds een systeem, maar het is een systeem dat jou kan helpen jezelf beter te begrijpen. Je leert nog beter wat wel en niet werkt voor jou. Wij hebben dus echt in onze hermit mode gezeten en nog steeds was de lancereing goed en aligned. We hebben zelf het gevoel dat de lancering juist zo’n succes was omdat we onze hermit mode geaccepteerd hebben.

Geloof in je doelen

De vorige keer hadden we de 35 bereikt, wat al mega fantastisch is. Daardoor dachten we nu: fuck it, we gaan er vol voor. Niet alleen omdat we in ons doel van 50 geloofden, maar omdat we ook absoluut zeker zijn over hetgeen wat wij aanbieden. Zoveel mensen zouden baat hebben bij de training omdat het gewoon fantastisch is. We weten zo zuiver dat Human Design en aligned business doen je leven kan veranderen en dat is ook waarom deze lancering zo goed is gegaan: omdat er zo’n diep vertrouwen is geweest in wat wij doen en in ons product.

Naast het volgen van je profiel, vinden wij dan ook dat lanceren gaat over puur geloven. Zodra je lanceert, moet je erop vertrouwen en geloven in het product dat je aan het verkopen bent. Anders heeft het stellen van een doel ook weinig zin en zal het doel je alleen maar overweldigen. Ga het eens voor jezelf uitspreken: ‘Wat zijn mijn doelen?’ Je hoort het aan de zekerheid in je stem. Hoe zeker ben je van de doelen die je zet? Er mag altijd een stretch in zitten, maar je moet er wel in geloven. Als je dat doet, is alles mogelijk.

Lees onze nieuwste blogs

MEER LEREN OVER JOUW HUMAN DESIGN & WAT HET BETEKENT?

Dan raden wij aan om te starten met een Human Design Report.

Dit is een digitaal document van 60-100 pagina’s (afhankelijk van jouw chart) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

In jouw report leer je over:

  • Informatie over je energietype en hoe je hiernaar kan leven in de praktijk
  • Je strategie; hoe je alignment en succes creëert 
  • Je innerlijke autoriteit; hoe jij van nature gemaakt bent om beslissingen te maken
  • Jouw profiel & op welke manier dit in relaties werkt
  • Definitie; je werkflow en hoe je energie door je chart heen stroomt
  • Uitleg over al jouw gedefinieerde centrums en wat ze voor jou betekenen 
  • Uitleg voer al jouw ongedefinieerde centrums en welke wijsheid je hieruit kan leren
  • Uitleg over al je gedefinieerde channels en welke talenten die met zich mee brengen
  • Uitleg over al je gedefinieerde gates en wat ze betekenen voor jouw leven

Wanneer je jouw report vandaag besteld. Ontvang je 'm binnen 24-72 uur in je mailbox!

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?