Vind je deze blog interessant? Deel hem vooral op jouw socials!

Meer omzet door Human Design

Bij het opzetten van een eigen onderneming komt veel kijken. Vaak start je iets voor jezelf omdat je het vooral heel leuk vindt, maar het draaien van een mooie omzet is ook van belang. Je wil immers profijt hebben van al het harde werk dat je verricht. Iets waar wij onlangs achter zijn gekomen, is dat deze twee hand in hand gaan. We veranderden onze manier van business doen door Human Design in te zetten en zagen onze omzet in korte tijd verdriedubbelen.

Als ondernemer zit je soms met je handen in het haar en loop je ergens tegenaan of doe je bepaalde dingen op een manier omdat dit volgens de het boekje beter is, terwijl dit voor jou helemaal niet goed aanvoelt. Herkenbaar? Je bent niet de enige! Vaak zijn we zo gefocust op het maken van een goede omzet, dat we geneigd zijn om de veilige route te nemen en dingen te doen hoe ze zouden ‘moeten’. Kleine spoiler: dit gaat je alleen maar tegenwerken. Deze manier van business doen zal je vast geld opleveren, maar op de lange termijn word je er niet heel gelukkig van en zal dat ook weer een negatieve impact op jou en dus je bedrijf hebben. Hoogtijd om, net als wij, je business in te richten op de manier die echt bij je past. En daar gaat Human Design je enorm mee helpen.

Wake-up call

Het is je wellicht al opgevallen: een aantal maanden geleden hebben wij onze oude manier van business doen vaarwelgezegd en zijn we een andere weg ingeslagen door de diepte in te gaan met Human Design. Hoewel wij nu al een paar jaar bezig zijn met Twin2win, hebben we sinds een paar maanden pas echt het gevoel dat we 100% op het juiste pad zitten met het bedrijf. En dat is het beste gevoel ooit. Iedere dag weer hebben we plezier in ons werk. Dit gunnen we jou als ondernemer ook en om die reden willen we je graag een heel bruikbare tip geven zodat je het beste uit je bedrijf kunt halen. Dit geeft je niet alleen meer plezier in je werk, maar gaat ook een positieve invloed op je omzet hebben.

Laten we beginnen bij het begin. Voorheen was Twin2win vooral gefocust op social media marketing, ads en gaven we online trainingen. Hartstikke gaaf natuurlijk en we hebben de afgelopen jaren ook ontzettend veel geleerd. Toch weten we nu dat dit niet voor ons was weggelegd. Het begon in maart, toen we plots een mailtje kregen met daarin het bericht dat onze social mediakanalen gehackt waren. Al ons harde werk was in een klap verloren gegaan. Aangezien Twin2win vooral ging om de zichtbaarheid op socials, kun je je voorstellen dat dit enorm pijnlijk was. Instagram was eigenlijk gewoon de bron van onze klanten. Goed, het bedrijf was dus weggevallen en dit was enorm stressvol en zorgde voor de nodige paniek. Toch besloten we er niet te lang in te blijven hangen. We geloven dat alles voor een reden gebeurt en zagen dit echt als een soort seintje van het universum. Het was een wake-up call dat het gewoon anders moest.

Frisse start

Aangezien we weer vanaf nul moesten beginnen, konden we eigenlijk alle kanten op met het bedrijf. In december 2020 had Kiki al het een en ander gehoord over Human Design. Hoewel dit heel vet klonk, had ze te weinig tijd om zich hier echt in te verdiepen. Een maand later had een vriendin een reading gehad en kon ze met de basiskennis hierover de chart van Sam en Kiki- beiden een generator – lezen. Vanaf dat moment voelde Kiki een gevoel van ontspanning en begrip en dook ze laagdrempelig in de wereld van Human Design. De dagelijkse taken, zoals het posten van content, stories en maken van podcasts, vielen weg. Dit gaf meer ruimte om te leren over Human Design en dat is precies waar Kiki haar tijd en energie in heeft gestoken. Ondertussen besloot Sam om zich te verdiepen in het geven van coaching, in te gaan op strategie en het businessaspect. Na het wat tijd te geven werd het besluit gemaakt om deze twee krachten samen te voegen en daar was ineens het nieuwe, verbeterde Twin2win.

Human Design: de sleutel tot succes

Een generator moet vooral volgen wat hij leuk vindt, dat is het belangrijkste voor dit energietype. Vragen als ‘waar word ik blij van?’ en ‘wat laat mijn hart sneller kloppen?’ zijn essentieel voor generators. Toen de tijd rijp was, ging de knop om en werden radicaal de marketingregels over boord gegooid. Er werd enkel nog gekeken naar de persoonlijke Human Design chart en het bedrijf werd gerund vanuit de principes die passen bij generators met als belangrijkste regel: doen wat we echt leuk vinden. We besloten van Human Design onze business te maken. Vanaf dat moment ging het rap: mensen vroegen om readings, via Instagram kwamen er klanten bij voor 1-op-1 coachings en alles viel ineens op z’n plek. Het nieuwe bedrijf kent elementen van zowel spiritualiteit als strategie, net als Kiki en Sam zelf. Een beetje best of both worlds zou je dus kunnen zeggen! Het was een experiment, maar al gauw bleek het echt te werken. Het volgen van je Human Design profiel zorgt er namelijk voor dat je volledig jezelf kan zijn in je eigen business. Elk stukje waar je blij van wordt, moet terugkomen in je bedrijf. En juist dat is dus de succesformule!

Meer omzet dankzij het volgen van je Human Design profiel

Door enkel te kijken naar wat generators nodig hebben, is de omzet van Twin2win verdriedubbeld. We lapten de regels van de maatschappij aan onze laars en deden enkel en alleen wat wij leuk vonden. Bizar genoeg was dit precies wat het bedrijf nodig had. Tuurlijk, het was even een tegenslag toen we opnieuw moesten beginnen, maar het gaf ons wel de mogelijkheid een geweldige business op te bouwen op de manier die echt bij ons past! Onze tip aan jou is dan ook: verdiep je alsjeblieft in Human Design en volg de strategie die bij jouw energietype past. Zowel je business als persoonlijke leven zullen zo’n transformatie doormaken omdat je eindelijk doet wat jij echt leuk vindt en waar jij voor gemaakt bent. Je leert met het volgen van je Human Design chart ineens wat wel en niet bij je past. Maakt iets je niet gelukkig en haal je er geen voldoening uit? Lekker schrappen of uit handen geven aan iemand die er wél blij van wordt.

Wij hebben onze blauwprint dus echt gebruikt om het best mogelijke uit het bedrijf te halen en tot nu toe heeft dat alleen maar goed uitgepakt. De driedubbele omzet is supergaaf en daar zijn we echt mega trots op, maar de grootste transformatie zit in het feit dat onze business is veranderd. We voelen nu zoveel meer geluk, plezier, rust en vrijheid. Daarbovenop komen nog eens de droomklanten waar we mega blij mee zijn. Het volgen van ons Human Design profiel heeft oprecht een positieve impact op ons leven gehad en dat is nou precies wat we zo graag willen doorgeven aan anderen.

Run je bedrijf volgens jouw Human Design chart

Je leest het: Human Design heeft het ons echt makkelijker gemaakt. Dat willen we ook graag voor jou. Haal alle potentie uit je bedrijf en begin je onderneming te runnen op een manier die echt voor jou werkt en in alignment is met je blauwprint. Bestel hier jouw Human Design Report om de basis te leggen voor jouw business vanuit alignment!

Lees onze nieuwste blogs

MEER LEREN OVER JOUW HUMAN DESIGN & WAT HET BETEKENT?

Dan raden wij aan om te starten met een Human Design Report.

Dit is een digitaal document van 60-100 pagina’s (afhankelijk van jouw chart) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

In jouw report leer je over:

  • Informatie over je energietype en hoe je hiernaar kan leven in de praktijk
  • Je strategie; hoe je alignment en succes creëert 
  • Je innerlijke autoriteit; hoe jij van nature gemaakt bent om beslissingen te maken
  • Jouw profiel & op welke manier dit in relaties werkt
  • Definitie; je werkflow en hoe je energie door je chart heen stroomt
  • Uitleg over al jouw gedefinieerde centrums en wat ze voor jou betekenen 
  • Uitleg voer al jouw ongedefinieerde centrums en welke wijsheid je hieruit kan leren
  • Uitleg over al je gedefinieerde channels en welke talenten die met zich mee brengen
  • Uitleg over al je gedefinieerde gates en wat ze betekenen voor jouw leven

Wanneer je jouw report vandaag besteld. Ontvang je 'm binnen 24-72 uur in je mailbox!

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?