Vind je deze blog interessant? Deel hem vooral op jouw socials!

Wat zijn de beste Human Design boeken?

De term Human Design is je nu al langere tijd aan het achtervolgen en je nieuwsgierigheid begint flink toe te nemen. Ons advies? Geef er maar aan toe! Human Design kan je leven op heel wat manieren verbeteren. Toch kan het in het begin nogal veel informatie zijn als je in de wondere wereld van Human Design duikt. Gelukkig is er genoeg leesvoer waarmee je al een flink fundament legt als je meer over dit systeem wil leren. Om die reden vetellen we je vandaag welke Human Design boeken je kunt inslaan voor een goede basis.

Een chart, energietypen, autoriteiten… it’s a lot! Hoewel Human Design je leven uiteindelijk tien keer makkelijker zal maken, is het eerst nog even een kwestie van uitzoeken wat alles nu eigenlijk betekent. Uiteraard hopen we dat je dankzij onze blogs en Instagram posts veel leert, maar als je je er echt in wil verdiepen, is het altijd fijn om een goed boek te hebben. Er zijn een paar Human Design boeken die we zelf heel prettig vinden en ons ontzettend hebben geholpen in dit eerste jaar. Die delen we graag met je!

Dit zijn onze favoriete Human Design boeken

Understanding Human Design – Karen Curry

Dit is het boek waar Kiki persoonlijk het meest fan van is. Het is een supergoed basisboek waarbij alle aspecten zoals gates, channels en de basis van ieder energietype wordt uitgelegd. We zien deze dus echt als de beste introductie tot Human Design en deze is daarom perfect om als eerste aan te schaffen. Na het lezen van Understanding Human Design, zul je de belangrijkste punten binnen dit systeem al veel beter begrijpen en heb je een goede basis om verder te leren.

Human Design: De blauwdruk van je leven – Guido Wernink en Sarah Leers

In Nederland is Human Design nog niet zo populair en er is nog vrij weinig over geschreven. Als het op Human Design boeken aankomt, is deze van Guido Wernink en Sarah Leers zelfs het enige Nederlandstalige boek! Begin je net aan Human Design en vind je het lastig om door al die Engelse informatie te gaan, dan raden we je dit boek zeker aan. Omdat het in het Nederlands is, zal de stof net wat eerder binnenkomen en makkelijk te volgen zijn. Heb je deze uitgespeeld? Dan worden de Engelse termen daarna vanzelf logischer om te plaatsen! Wij zijn in ieder geval heel blij dat er voor de Nederlandse lezers een tof boek beschikbaar is over dit systeem.

Human Design: Discover the person you were born to be – Chetan Parkyn

Dit is een heel tof boek en legt ook weer een goed fundament, maar geeft een net andere visie dan de eerdergenoemde Human Design boeken. Iets wat wij juist heel gaaf vinden, aangezien je zo op nieuwe manieren leert interpreteren. Wel raden we je aan om dit boek pas te gaan lezen na het boek van Karen Curry. Human Design van Chetan Parkyn is namelijk wat poëtischer en zodra je al wat basiskennis hebt, zul je de diepere lagen die hierin beschreven staan veel beter begrijpen.

Understanding your clients through Human Design – Robin Winn MFT

De titel geeft het al een beetje weg: dit boek moet je lezen als je je klanten beter wil begrijpen en begeleiden doormiddel van Human Design. Hiermee help je niet alleen je klanten, maar ook jezelf. Je zult namelijk veel beter aanvoelen wat zij nodig hebben en zo kan jij er weer beter op in spelen. Je leert onder andere hoe je de chart van je klant moet lezen en wat de communicatiestijl van ieder energietype is, maar ook herkennen waar de sterktes en uitdagingen van je klanten liggen.

The Definitive Book of Human Design – Lynda Bunnell en Ra Uru Hu

Dit boek is eigenlijk wel de holy bible onder de Human Design boeken. Het is geschreven door Lynda Bunnell, de directeur van de International Human Design School en Ra Uru Hu, de founder van het Human Design systeem. The Definitive Book of Human Design legt het hele fundament uit. Je kunt het zien als een mega complete gids. Wel raden we je aan om deze pas te lezen als je al enige basiskennis hebt. Het is namelijk echt een studieboek, dus de informatie kan wellicht overweldigend zijn.

Jouw eigen Human Design Report

Er gaat natuurlijk niks boven specifieke info kunnen lezen over jouw eigen unieke Human Design chart! Jouw Human Design Report verdient daarom een ere plekje in deze lijst. Het is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design. Bestel hem hier!

Andere boeken over Human Design

De bovengenoemde boeken vielen bij ons heel erg in de smaak en raden we iedereen aan om te lezen als je aan het begin van je Human Design reis staat of je kennis wil verbreden. Er zijn ook nog een aantal andere boeken die we zelf nog niet hebben gelezen, maar wel even willen benoemen.

Lees onze nieuwste blogs

MEER LEREN OVER JOUW HUMAN DESIGN & WAT HET BETEKENT?

Dan raden wij aan om te starten met een Human Design Report.

Dit is een digitaal document van 60-100 pagina’s (afhankelijk van jouw chart) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

In jouw report leer je over:

  • Informatie over je energietype en hoe je hiernaar kan leven in de praktijk
  • Je strategie; hoe je alignment en succes creëert 
  • Je innerlijke autoriteit; hoe jij van nature gemaakt bent om beslissingen te maken
  • Jouw profiel & op welke manier dit in relaties werkt
  • Definitie; je werkflow en hoe je energie door je chart heen stroomt
  • Uitleg over al jouw gedefinieerde centrums en wat ze voor jou betekenen 
  • Uitleg voer al jouw ongedefinieerde centrums en welke wijsheid je hieruit kan leren
  • Uitleg over al je gedefinieerde channels en welke talenten die met zich mee brengen
  • Uitleg over al je gedefinieerde gates en wat ze betekenen voor jouw leven

Wanneer je jouw report vandaag besteld. Ontvang je 'm binnen 24-72 uur in je mailbox!

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?