Human Design in Business

Ontdek je kracht, positioneer je genius en bouw een zuiver, succesvol en aligned bedrijf in lijn met jouw Human Design

Human Design in Business

Ontdek je kracht, positioneer je genius en bouw een zuiver, succesvol en aligned bedrijf in lijn met jouw Human Design

Human Design: jij vindt het fascinerend. Je bent al heerlijk in jouw eigen experiment gedoken en je kent inmiddels de basis van jouw energietype, strategie en autoriteit. Er zijn sinds je dit systeem ontdekt hebt al zoveel kwartjes gevallen en jij wilt meer

JIJ WILT ONTDEKKEN EN LEREN HOE JIJ JOUW HUMAN DESIGN OOK KUNT INZETTEN IN JOUW BEDRIJF

Jij voelt namelijk dat jij het ondernemen op een andere manier mag doen. Een manier die bij jou past. En laat dat nou precies zijn waar wij jou in dit e-book meegaan helpen.

IN DIT EBOOK NEMEN WE EEN DEEP DIVE IN DE 3 PILAREN

VOOR EEN SUCCESVOL BEDRIJF;

IN DIT EBOOK NEMEN WE EEN DEEP DIVE IN DE 3 PILAREN

VOOR EEN SUCCESVOL BEDRIJF;

NA HET
LEZENWEET JIJ:

  • Wat jij nodig hebt voor een energetic brand, powerful positionering én aligned aanbod;
  • Hoe jij jouw ware genialiteit overbrengt;
  • Jouw core essence;
  • Energietypes in business;
  • Circuitry; 
  • Aligned niche;
  • Schaduwen & conditioneringen in jouw Human Design chart;
  • En nog veel meer.

EN JA, DIT KRIJG JIJ ALLEMAAL GRATIS.
DUS WAAR WACHT JE NOG OP?

meet your coaches

Kiki en Sam

HUMAN DESIGN BUSINESS COACHES

Toen ze twee jaar geleden stopte met hun goedlopende social media agency, hadden ze nog geen idee wat ze daarna zouden gaan doen. Wel voelden ze aan alle kanten dat dit niet het pad was. Waar het voor de buitenwereld een groot succes was resulteerde hun eerste bedrijf voornamelijk in frustratie, keihard werken en frictie.

Tot Human Design op hun pad kwam. Het was liefde op het eerste gezicht met direct de tweede vraag: ‘Als dit de blauwdruk van je leven is, dan moet dat toch ook de blauwdruk van je business zijn?’ Waarna ze headfirst in hun eigen experiment zijn gedoken. Na steeds meer vraag vanuit hun omgeving en van oud klanten ‘wat dat Human Design nou precies was’ hebben ze de switch gemaakt en zijn Human Design in Business gaan teachen.

Vervolgens hebben ze binnen no-time een wild succesvol coachingsbedrijf gebouwd waarin ze rebelse, ondernemende vrouwen helpen naar een business vanuit hun zone of genius. Voor meer ease, fun, voldoening en full on droom leven d.m.v. hun business.

In hun coaching combineren ze Human Design, nuchtere strategieën, multidimensionaliteit, (gedrags)psychologie, psychosomatiek en hun eigen ervaringen in IT, recruitment, sales en marketing om jou terug te laten komen bij wie je echt bent en een business te creëren waar je volledig AAN van gaat.

Are you ready for the ride?

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?