Ajna centrum

kennisbank

Het ajna centrum is een van de negen centrums in human design. In de human design chart is dit het tweede centrum van boven. Dit centrum gaat over gedachten, meningen en overtuigingen. Of het centrum wit is (ongedefinieerd) of ingekleurd (gedefinieerd), zegt veel over de manier van denken van een persoon. Over diens visie op het leven en perspectief van kijken.

Bij een ongedefinieerd anja centrum heeft iemand over het algemeen een opener beeld van de wereld. Deze mensen zijn op de wereld om open minded te zijn.

Wanneer het ajna centrum gedefinieerd is, zal diegene iemand zijn die een perspectief van kijken heeft. Een bepaalde overtuiging. Die overtuigingen en meningen zullen niet snel worden veranderd. Ze zijn heel zeker van hun mening. In de basis zijn deze mensen meer closed minded. Diegene met een gedefinieerd ajna centrum zijn op deze aarde ‘to speak their mind’.

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?