Channel

kennisbank

Iets wat veel invloed heeft op je chart zijn de channels. Een channel in de chart is wanneer twee poorten in dezelfde lijn gedefinieerd. Als je kijkt naar een human design chart, zul je zien dat bepaalde cijfers tegenover elkaar staan. Die cijfers zijn poorten. Bijvoorbeeld poort 12 en poort 22. Wanneer beide poorten worden gedefinieerd bij jouw geboorte, vormt het samen een channel. Dit zorgt voor een soort brug (of channel) tussen centra’s, waardoor beide centra’s worden gedefinieerd.

Een channel zal een thema of een talent zijn. Wanneer het in de lage expressie zich in je leven uit, zal het een thema zijn. Als het de hoge expressie is, zal het een natuurlijk talent in je leven zijn. Het is iets wat jij ‘gewoon’ kunt.In de chart in het voorbeeld kun je zien dat er meerdere channels zijn. Zo vormt 48-16 een channel, 50-27, 31-7, 33-13, 2-14 en 3-60. Elk channel heeft eigen talenten, eigenschappen en mogelijkheden. In een Human Design Report staan al jouw channels beschreven en uitgelegd op een praktische en begrijpelijke manier, zodat je deze energieën ook kunt gaan toepassen in je leven.

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?