Energietype Aura

kennisbank

Elk energietype (klik hier om te leren wat een energietype is) in human design heeft een eigen energie. De manier waarop die energie zich naar buiten uit, wordt de aura genoemd. Dit is als het ware het energieveld dat rondom die persoon zit. Het is iets wat je voelt, maar niet ziet.

De aura van een persoon kan veranderen op basis van hoe diegene zich voelt. Als ze zich goed voelen, zal hun energie anders aanvoelen dan wanneer ze ziek zijn. Je aura kan een bepaalde manier aanvoelen op basis van human design, maar kan ook veranderen op basis van alignment. 

De vijf energietypes hebben allemaal een andere soort aura.

  • De aura van de manifestor is meer gesloten en dichter. Hier komt iemand niet snel binnen. Dit komt omdat de manifestors niet op deze aarde zijn om beïnvloed te worden, maar om andere te beïnvloeden. Door de sterke aura die zij om zich heen dragen, doen ze dit perfect. 
  • De manifesting generator en generator hebben een ontzettende open en uitnodigende aura. Vaak zijn dit bolletjes van licht en blijdschap als diegene in alignment leeft. Hun aura is een soort magneet, die mensen, nieuwe kansen en ideeën op hun pad brengt. 
  • De aura van een projector is scherp. Het is een soort laser focus die de projector bezit. Wanneer je in de aura van een projector bent, kun je soms het gevoel krijgen dat je naakt staat. Met hun scherpe blik kunnen ze namelijk dwars door je heen kijken. Dat is waar de projectors hiervoor zijn. 
  • De aura van de reflector kan elke keer verschillen. De chart van een reflector is helemaal ongedefinieerd. Dit betekent dat ze een spiegel zijn. Centrums worden gedefinieerd op basis van de stand van de maan. De ene keer kan een reflector een magnetische aura hebben, de andere keer een geslotenere en weer de volgende keer een scherpe aura. Deze vorm is elke keer verschillend.

Goede video’s voor elk type van Karen Curry Parker: 

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?