Energietypes in Human Design

kennisbank

Een van de aspecten van Human design is jouw energietype. Dat zegt iets over jouw rol in deze wereld en hoe jouw energie van nature is. Het laat je het fundament zien van jouw als persoon. Je kunt alleen je energietype weten en er zal al zoveel op z’n plek vallen. Het laat, zoals de naam al zegt, jouw unieke energie zien. 

De 5 energietypen in human design

Elk energietype heeft zo zijn eigen rol, talenten en valkuilen. Als elk type diens eigen ‘plaats’ inneemt, dan werken deze typen naadloos samen en vormen ze een prachtig geheel.

Om even een voorbeeld te pakken van een stoomtrein. Om die te laten werken zijn er veel mechanismes nodig. De manifestors zijn de mensen die bedenken ‘Instappen, ik wil vertrekken. We gaan nu.’ en zij gaan alvast lopen. Zij initiëren het gehele proces. De manifestors bepalen ook waar wij als maatschappij naar toe gaan. De generators zijn de bouwers/werkers in Human Design. Zij staan ergens in de trein als een gek kolen te scheppen om de trein te laten rijden. De manifesting generators helpen de generators hierbij, alleen kijken zij ook af en toe naar buiten om te kijken waar de trein nou precies naar toe gaat.

Dan komen de projectors in beeld. Dit is de groep die de energie begeleid. Zij kijken waar iedereen staat en of veranderingen nodig zijn. Zij werken niet, maar overzien het geheel van de rijdende trein. Doormiddels van vragen stellen, laten zij de generators en manifesting generators nadenken. Hierdoor komen er processen in gang om de trein, en maatschappij, te verbeteren. En als laatste de reflector. Zij hebben een heel belangrijke taak. De reflectors reflecteren als het ware terug naar de groep hoe het gaat. Door simpelweg te zijn kunnen zij immense wijsheid bijdragen.

Lees deze blog ‘de ultieme gids voor human design’ om nog meer te leren over jouw specifieke energietype. 

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?