Gedefinieerd centrum

kennisbank

In de Human Design chart zie je negen figuren. Deze figuren noem je centrums.

Je zult merken dat bepaalde centrums ingekleurd zijn, terwijl anderen wit zijn. De combinatie hiervan is in elke chart anders. De gekleurde centrums noem je een gedefinieerd centrum. Het zijn de plekken waar je een consistente energie van hebt in je chart. Dit zijn bepaalde aspecten die jij van jezelf hebt. Hiervoor heb jij niet een ander nodig. Dit is een energie die altijd consistent bij je is. Hier kan je op bouwen en op rekenen. Daarnaast brengen de centrums ook bepaalde gedragingen, overtuigingen en talenten met zich mee.

Bijvoorbeeld het hoofdcentrum. Dit gaan over inspiratie en ideeën. Mensen met een gedefinieerd hoofdcentrum zijn de inspiratiebronnen van de wereld. Zij hebben alleen een inspiratie die vanuit henzelf komt. De mensen een ongedefinieerd hoofdcentrum zullen de inspiratie van een ander oppakken en channelen. Zo werkt gedefinieerd en ongedefinieerd samen.

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?