Generator

kennisbank

De generator is een van de energietypes in human design.

Generators zijn de mensen hier die mega enthousiast kunnen worden over bepaalde onderwerpen. Wanneer ze iets leuk vinden bloeien zij en hun energie helemaal op en kunnen ze mega lang doorwerken.

Als de generators iets vinden waar ze een passie voor hebben dan gaan ze aaaaannn. In het dagelijks leven zijn dit vaak mensen met een open en vrolijke aura. Deze aura trekt mensen aan. 

De rol van de generators is ook om deze energie te hebben. Dit stralen ze dan weer uit naar de mensen om hen heen. Zij zijn hier om hetgeen te doen waar ze energie van krijgen, zo kan de hele wereld draaien. De generators hebben allemaal een gedefinieerd sacraal centrum. Dit is de bron van levensenergie, werkenergie en seksuele energie. Als een generator enthousiast wordt, staat dit áán. De energie wordt naar buiten gestraald. Vervolgens hebben de generators mensen om zich heen met een ongedefinieerd sacraal centrum. Hierdoor is deze energie voor hen beschikbaar. Natuurlijk hebben de types de sacrale energie niet nodig, maar het kan hen weer een fijne extra boost geven.

Daarnaast zien wij de generators als de bouwers van de nieuwe wereld. Ze zijn essentieel in het creëren van een nieuw systeem, dat er na 2027 zal ontstaan. Er zijn daadwerkelijke bouwers nodig om te kunnen creëren en dat is de rol van de generators!

Het enige wat jij als generator hoeft te doen, is dat wat je leuk vindt. Als je wilt weten wat de volgende stappen voor jou in je bedrijf zijn, vraag jezelf dan het volgende af: waar word ik enthousiast van? Als dat een boek lezen is, go for it! Als dat strategie bouwen is, ga ervoor. Maar als je helemaal nergens zin in hebt, is dat ook perfect.

Het enige wat je hoeft te doen, is wat je leuk vindt. Zo simpel is het. Wij als maatschappij maken het ontzettend moeilijk met z'n allen. We gaan heel gek doen, we gaan namelijk denken. Het kan alleen zoooveel makkelijker. Gelukkig geeft je Human Design Chart je precies de handleiding voor hoe het makkelijker kan!

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?