Human Design chart

kennisbank

Om een human design chart te kunnen krijgen, moet je die kunnen berekenen. In deze blog leg ik je stap voor stap uit hoe jij jouw gratis human design chart kunt vinden.

Een chart kun je eigenlijk zien als een soort blauwdruk van jou als persoon. Aan de hand van je geboortedatum, plaats en tijd, komt er een chart uit rollen. Deze chart is een figuur. In het begin ziet het er ontzettend ingewikkeld uit. Met cijfers, lijnen en figuren. Een Human Design reader kan aan de hand van de chart jouw blauwdruk ontcijferen. Je hoeft dat ingewikkelde figuur zelf gelukkig niet te begrijpen. Je hoeft in het begin alleen te kijken naar het energietype, strategie en autoriteit. 

Laat hier gratis jouw Human Design chart berekenen!

Als je meer wilt leren over de rest van de chart, raad ik je aan om een Human Design Report te bestellen. Hierin ga je ontdekken hoe jouw chart in elkaar zit en wat dit betekent voor jouw leven! Dat is hoe de échte transformatie van Human Design in gang kan worden gezet.

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?