Human Design

kennisbank

Wat is Human Design? 

Human design is een vrij nieuw systeem.

Human design is op een hele bijzondere manier ontstaan toen Ra Uru Hu een stem hoorde. Die stem (aka 'the voice') vertelde hem over dit systeem. Acht dagen en nachten lang heeft hij gechanneld, wat uiteindelijk heeft geleid tot Human Design. Hij had gate 51, the gate of shock, gedefinieerd. Hij was hier om de wereld te doen schudden. En dat heeft hij zeker gedaan. 

Nu zie ik het als onze 'taak' om hun design uit te dragen en verder uit te zoeken hoe je dit geweldige systeem praktisch kunt maken. Want als je dat gaat doen, kunnen er onwijs veel toffe dingen gebeuren. Het is een combinatie van oude oosterse systemen (zoals astrologie, de I’ching, Chakraleer, tree of life) en moderne westerse wetenschap, onder andere astronomie, kwantummechanica en biochemie. Dit alles bij elkaar vormt Human design. 

Aan de hand van jouw geboorte informatie komt er een human design ‘life chart’ uitrollen (bereken hier jouw gratis chart). Dit kun je zien als de blauwdruk van wie jij bent. Het gave van Human Design is dat het je helpt herinneren wie jij werkelijk bent, los van de conditionering van de maatschappij. Op die manier zul je ontdekken dat de dingen die de maatschappij bestempeld zijn als ‘verkeerd’, eigenlijk jouw grootste superpowers zijn!

Zo kun jij al jouw geweldigheid leren zien en omarmen, om te worden wie jij altijd voorbestemd bent om te zijn. Who wouldn’t love that?!

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?