Manifestor

kennisbank

Wat is een manifestor? 

Een manifestor is een van de vijf energietypes in Human Design. Het laat zien hoe jouw energie werkt en legt het fundament van hoe jij als persoon bent. Ongeveer 9% van de bevolking heeft dit energietype. Manifestors zijn hier om dingen te starten, waardoor ze in spurts ontzettend hard kunnen werken. De aura van de manifestors is vaak wat meer gesloten. Zij hebben namelijk zélf helemaal de controle over het proces, waarbij de rest van de typen op hen reageert. Het zijn de starters, de initiators en de voorlopers van deze wereld. De manifestors maken de weg vrij voor de rest van de maatschappij. Door totaal hun eigen weg te bewandelen bepalen zij, dan wel onbewust, waar wij als collectief naar toegaan. Ze zijn gemaakt om vooruit te lopen, hierdoor kunnen ze het gevoel hebben dat anderen hen niet begrijpen. Dat ze alleen zijn. Dit komt omdat ze zo krachtig zijn, dat een deel van de maatschappij dat nog niet begrijpt. 

De manifestors hebben van zichzelf een meer gesloten aura. Ze zijn hier om andere mensen te beïnvloeden, niet om zelf beïnvloed te worden. Om die reden zal de manifestor aura minder snel dingen binnen laten. De manifestors zijn hier om te initiëren. Alles in de wereld begint bij de manifestors. Zij creëren weer mogelijkheden en kansen voor de rest van de wereld. Dat is de rol die zij hebben in het collectief. 

Vaak hebben manifestors er een hekel aan als andere mensen ze vertellen wat ze moeten doen. Zij hebben zelf namelijk heel duidelijk wat ze willen! En niemand weet het beter dan zij. Ze zijn namelijk gemaakt om vooruit te kijken. Om te leiden met een visie. Om alvast te zien wat de rest van ons nog niet kan. Het kan ook zijn dat de manifestor zich hierdoor vaak alleen of niet begrepen voelt. Er zit ontzettend veel kracht in de manifestor wanneer ze begrijpen hoe hun unieke energie werkt en dit leren inzetten. 

Wil je nog meer lezen over Human Design en de manifestors? Lees dan deze blog; de ultieme gids voor Human Design. Hierin staat nog uitgebreider uitgelegd wat Human Design precies is, wat de manifestor inhoudt en de strategie die hierbij hoort.

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?