Not self

kennisbank

Wat is de not self in Human Design?

De not self in human design is een term die je laat zien wanneer je niet in alignment aan het leven bent met je human design. Elk energietype heeft een eigen not-self emotie. Dat gevoel is als een amber alert. Meteen alle ramen en deuren dicht en voelen wat er aan de hand is. Waar ben je niet in alignment aan het leven?

Waar ben je dingen aan het forceren? Ben je dingen aan het afmaken als manifestor? Ben je iets aan het doen wat je niet leuk vind als generator? Ga dat soort vragen aan jezelf stellen, dan kom je erachter waarom je de not self emoties ervaart. 

De not self is een emotie die op het moment omhoog komt. Elke energietype heeft z'n eigen not-self emotie.

meer weten over Human Design?

Wil je nog meer lezen over Human Design? Lees dan deze blog; de ultieme gids voor Human Design. Hierin staat nog uitgebreider uitgelegd wat Human Design precies is, wat alle energietypes inhouden en wat hun strategie voor het leven is.

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?