Ongedefinieerd centrum

kennisbank

Wat is een ongedefinieerd centrum in Human Design?

In de human design chart zie je negen figuren. Deze figuren noem je centrums. Je zult merken dat bepaalde centrums ingekleurd zijn, terwijl anderen wit zijn. De combinatie hiervan is in elke chart anders. De centrums die wit zijn, die noemen we een ongedefinieerd centrum.

Centrums in human design

Een ongedefinieerd centrum is iets waar je van nature geen consistente energie van hebt. In deze plekken pak je de energie van een ander op en versterk je die. Stel dat je een ongedefinieerd emotioneel centrum hebt. Van nature zul je een kalm en stabiel persoon zijn. Alleen het moment dat je met mensen bent die het emotionele centrum gedefinieerd hebben, zul jij die emoties voelen en versterken. Opeens word je heel verdrietig of boos. Hierdoor kan het voelen alsof alle emoties je te veel worden. Van nature zijn die emoties daarentegen niet van jou. Zo werkt het met alle centrums. Je pakt de energie van een gedefinieerd centrum op en versterkt die. Wanneer de ‘bron’ van de energie weg is, zal jouw toestroom van die energie ook weg zijn.

Wil je nog meer lezen over Human Design? Lees dan deze blog; de ultieme gids voor Human Design. Hierin staat nog uitgebreider uitgelegd wat Human Design precies is.

Als je écht in jouw Human Design wilt duiken en hoe je dit praktisch kunt toepassen in jouw leven, bestel dan hier jouw Human Design Report!

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?