Quad left of quad right

kennisbank

Wat is quad left of quad right in Human Design? 

De quad left of quad right wordt gevormd door de pijlen in de chart. Als je kijkt naar een willekeurige human design chart, dan zul je pijlen zien staan. Ongeveer ter hoogte van het hoofdcentrum.

Deze pijlen zullen naar links of naar rechts wijzen. Beide heeft een eigen betekenis. Wanneer alle vier pijlen naar links wijzen, dan is iemand een quad left. Indien alle pijlen naar rechts wijzen, dan is iemand een quad right. Dit zegt voornamelijk iets over de manier waarop diens brein en gedachten werken. Door er achter te komen hoe de pijlen wijzen in je chart, kun je veel ontdekken over jezelf.

Als iemand een quad left is, betekent dit dat diegene veel structuur nodig heeft in diens leven. Zij kunnen zich het beste op 1 ding tegelijk focussen, dan kunnen ze in een bepaalde flow staat komen, waardoor alles heel snel en goed gebeurd. Maar ze kunnen wel snel afgeleid raken en als dat gebeurt, zijn ze vaak de draad kwijt en duurt het even voordat ze die weer kunnen oppakken. De not self kan dan ook naar boven komen als hun focus wordt verstoort.

Een quad right is precies het tegenovergestelde. Zij zijn niet gemaakt om laser focus te hebben, zij zijn hier om te ontvangen en alles in zich op te nemen. Ze zijn heel bewust van alles om zich heen, maar weten dit waarschijnlijk niet van zichzelf. De maatschappij waar we in leven is eigenlijk gemaakt voor quad left mensen, waardoor het erg lastig kan zijn voor iemand die een quad right is om zich hier thuis te voelen. Zij zijn hier om veel meer met de flow mee te gaan. Ze zijn een hele diepe put vol waardevolle informatie, maar hier kunnen ze zelf vaak niet bij. Hier hebben ze de quad left mensen voor nodig.

Wil je meer leren over jouw unieke Human Design?

Bestel dan hieronder jouw Human Design Report! (De pijlen worden hier niet in behandeld, maar je chart staat hier wel in zodat je zelf kunt zien welke kant jouw pijlen op staan)

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?