reflector

kennisbank

Wat is een reflector in Human Design? 

Een reflector is een van de vijf energietypes in Human Design. Het laat zien hoe je energie werkt en legt het fundament van hoe jij als persoon bent. Ongeveer 1% van de bevolking heeft dit energietype. Een reflector chart zul je snel herkennen. Je bent namelijk een reflector als alle centrums wit zijn. Als een centrum ongedefinieerd is, betekent het dat je op die plek de energie van een ander opneemt en terug reflecteert. Bij de reflector is dat de gehele chart!

De reflectors hebben een onwijs belangrijke rol in onze maatschappij. Ze laten ons namelijk zien hoe het met ons gaat. De reflectors zijn een directe weerspiegeling van hun omgeving. Zo goed als het met hen gaat, zo goed gaat het met de omgeving waarin ze zich bevinden.

De reflectors zijn op hun best in communities. Ze hebben een diepe wijsheid, waarmee ze kunnen zien hoe het gaat en waar het nog beter kan. Dit vermogen wordt het allerbeste benut in een gemeenschap. Als je ergens vast zit, kun je het allerbeste een reflector op zoeken. Ze zijn onwijs goed om de oplossing te bieden en ruimte voor je te maken. Ze spiegelen contant de ander en elke dag zijn ze een ander energietype. Daarbij hebben de reflectors de mogelijkheid om mensen te lezen en hun potentie te zien. Dat is de ultieme kracht van een reflector.

meer weten over een reflector in Human Design? 

Wil je nog meer lezen over Human Design en de reflector? Lees dan deze blog; de ultieme gids voor Human Design. Hierin staat nog uitgebreider uitgelegd wat Human Design precies is, wat de reflector inhoudt en de strategie die hierbij hoort.

Als je écht diep in jouw Human Design wilt duiken en wilt leren hoe je dit in je dagelijks leven kan toepassen, bestel dan hieronder jouw Human Design Report!

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?