Wortel centrum

kennisbank

Wat is het wortel centrum in Human Design? 

Het wortel centrum bevindt zich onderin de chart. Het is het onderste vierkant. Dit centrum gaat over stress, vrijheid en adrenaline. Het is, net als het hoofd centrum, een drukpunt. Het centrum zorgt voor druk in de gehele chart. 

Als je het wortel centrum gedefinieerd hebt, zul je iemand zijn die goed om kan gaan met stress. Helemaal als je ook een channel hebt van het wortelcentrum naar het sacrale centrum. Diegene kunnen de druk van het wortelcentrum omzetten in actie. 

Als het ongedefinieerd is voel je een constante mate van druk. Een druk om vrij te zijn. Een druk om je to-do lijst af te hebben, zodat je straks écht klaar bent. Hierdoor kun je dingen gaan doen gewoon om het doen, om van die druk af te komen. Dat is iets wat veel mensen met een ongedefinieerd wortelcentrum doen.

Meer weten?

Als je écht diep in jouw unieke Human Design chart wil duiken en wil leren hoe je deze energie praktisch kan toepassen in je dagelijks leven, bestel dan hieronder jouw Human Design Report! In dit document lees je onder andere alles over jouw gedefinieerde en ongedefinieerde centrums + alle andere toffe info over jouw design.

Wil je nog meer lezen over Human Design? Lees dan deze blog; de ultieme gids voor Human Design. Hierin staat nog uitgebreider uitgelegd wat Human Design precies is, wat de energietypes inhouden en de strategie die hierbij hoort.

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?