The brand new masterclass

Underneath:

a look underneath your chart

Krijg in 2 uur inzicht in je Human Design chart, ontcijfer je blinde vlekken en laat je business stromen als nooit te voren.

Let op: er zijn nog 0 van 75 plekjes beschikbaar

Pijl - Twin2win - Human Design Coaching en Business Mentor

De kracht en magnetisme die in jou en je business zitten voel je duidelijk. Jij weet hoe goed je bent en de impact die je zou moeten maken.

Maar hoe de freak ga je dit overbrengen naar anderen in *Daadwerkelijk begrijpelijke taal* als je het zelf nog niet goed onder woorden kan brengen?

Het voelt als een blinde vlek. Je weet dat het ergens in je business nog niet stroomt maar waar? Je doet toch alles zoals het zou moeten?

Newsflash: Wat voor een ander werkt hoeft niet voor jou te werken. Hoe het voor jou werkt is terug te vinden in je unieke Human Design chart.

De basis van je chart begrijp je op zich wel, alleen de uitwerking ervan blijft een uitdaging. Je komt er maar niet achter hoe al die losse elementen samen werken en je vindt het nu weleens tijd worden dat je daar helderheid over krijgt. Je bent al overtuigd van de kracht van Human Design toepassen in business en nu ben je klaar voor een stap dieper. 

Welkom bij Underneath

Een 2 uur durende masterclass waarin we een deep dive gaan maken in diepere nuances van je chart en de gates. Zodat jij het grote plaatje van je chart snapt en leert om de blinde vlekken in je business te ontcijferen voor maximale flow, voldoening en magnetisme!

Aan het eind van de masterclass weet jij:

  • Wat er nog meer in je design te ontdekken valt. We gaan de diepte van je chart in;
  • Wat projected, manifested en generated gates zijn en welke invloed deze hebben op je chart (en dus je bedrijf);
  • Hoe bewust vs onbewuste gates je chart beïnvloeden;
  • Welke invloed het ‘centrum van herkomst’ heeft op een gate en hoe je dit kan interpreteren in het grotere plaatje van je chart;
  • Welke invloed de lijnen hebben op de uitingen van je gates (elke gate heeft net een andere nuance afhankelijk van welke lijn die instaat. Begrijp dit en je chart gaat ineens veel duidelijker voor je worden);
  • De invloed van de planeten op je chart;
  • Exclusieve behind the scenes inkijk in hoe wij al deze aspecten toepassen in ons bedrijf.

Dit resulteert in:

  • Veel ‘áaahhhh’, ‘ohhhh’s’ en ‘duuhhhhs’;
  • Dat je binnen no time rete sexy unique selling points en waardeproposities schrijft omdat je weet wat jou ECHT uniek maakt;
  • Meer helderheid en begrip voor je chart én hoe je dit kan inzetten voor meer business succes.

Zeg maar dag tegen vage shit in je bedrijf. Na deze MasterClass weet je precies hoe je jouw unieke Human Design kan vertalen naar je business voor maximale magnetisme, souplesse en voldoening.

Dit zeggen andere:

Sam & Kiki Robool - Human Design Coach en Business Mentor

Meet your coaches

Kiki & Sam

Toen ze twee jaar geleden stopte met hun goedlopende social media agency, hadden ze nog geen idee wat ze daarna zouden gaan doen. Wel voelden ze aan alle kanten dat dit niet het pad was. Waar het voor de buitenwereld een groot succes was resulteerde hun eerste bedrijf voornamelijk in frustratie, keihard werken en frictie.

Tot Human Design op hun pad kwam. Het was liefde op het eerste gezicht met direct de tweede vraag: ‘Als dit de blauwdruk van je leven is, dan moet dat toch ook de blauwdruk van je business zijn?’ Waarna ze headfirst in hun eigen experiment zijn gedoken. Na steeds meer vraag vanuit hun omgeving en van oud klanten ‘wat dat Human Design nou precies was’ hebben ze de switch gemaakt en zijn Human Design in Business gaan teachen. Vervolgens hebben ze binnen no-time een wild succesvol coachingsbedrijf gebouwd waarin ze rebelse, ondernemende vrouwen helpen naar een business vanuit hun zone of genius. Voor meer ease, fun, voldoening en full on droom leven d.m.v. hun business.

In hun coaching combineren ze Human Design, nuchtere strategieën, multidimensionaliteit, (gedrags)psychologie, psychosomatiek en hun eigen ervaringen in IT, recruitment, sales en marketing om jou terug te laten komen bij wie je echt bent en een business te creëren waar je volledig AAN van gaat.

Are you ready?

Masterclass duur: 2-2,5 uur
Wanneer: 16 feb vanaf 10:00
Investering: 17 euro

UITVERKOCHTChat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?