Vind je deze blog interessant? Deel hem vooral op jouw socials!

Sanne’s ervaringen met een Human Design reading

Human Design kan een fantastische tool zijn om jezelf en je business weer back on track te krijgen. Onlangs hebben we een reading mogen doen met Sanne. Zij heeft haar eigen onderneming als boudoir fotografe en was al langere tijd vermoeid, inspiratieloos en liep naar eigen zeggen tegen het plafond aan in haar business. Sanne leefde en werkte volledig als een generator. Tijdens de reading kwamen we erachter dat zij juist een ware projector is. Zoals je hebt kunnen lezen in ons vorige blog, verschillen deze twee nogal van elkaar in hun werkwijze. Niet heel gek dus dat Sanne niet helemaal meer op haar plek zat. Gelukkig heeft zij dankzij de Human Design reading meer inzicht gekregen van wat wel en juist niet werkt voor haar.

Volledig in not-self modus

Sanne werkt als boudoir fotografe en had ondanks het plezier in haar werk, ook heel wat knelpunten. Zo heeft zij al drie keer een burn-out gehad, lag haar focus vaak op de verkeerde punten en wilde zij zichzelf continu bewijzen naar anderen toe. We merkten al snel dat Sanne in een eindeloos patroon van werken, werken en nog eens werken zat. Ze ging van afspraak naar afspraak en was op ieder online platform continu aanwezig. Een levensstijl dat voor de meeste projectors op de lange termijn niet uit te houden is. 

‘Ik voelde heel duidelijk dat ik eerst als mens verder mocht groeien, voordat mijn business verder kon groeien.’

Binnen Human Design zijn het de projectors die niet op de wereld zijn om continu te werken. De 9-tot-5 mentaliteit zit niet in hun systeem. Niet heel gek dus dat Sanne moe werd van al die standaard verwachtingen. ‘Ik deed zoveel acties omdat het zo hoort, en niet omdat het voor mij goed voelde.’ Uiteindelijk boekt zij een reading bij Kiki en kwam al snel meer over zichzelf te weten.

Ware projector

Uit haar Human Design chart blijkt dus dat Sanne een ware projector is. Voor projectors is het een natuurlijke superkracht om de energie van mensen om zich heen te begeleiden. Heel tof natuurlijk, al is het wel van belang om te wachten op de uitnodiging van de ander. Dit geldt voor het geven van advies, maar ook zeker voor het aanbieden van hulp. Dit probeert Sanne nu ook toe te passen in haar dagelijks leven: ‘Een ander vragen of ik mag helpen, zonder mijn hulp rauw op hun dak te laten vallen, heeft me als mens en als business zoveel sterker gemaakt.’ Daarnaast snapt zij nu dat het voor haar veel effectiever is om minder tegelijk te doen en meer haar focus te richten op dingen waar zij zich echt goed bij voelt. ‘Ik had iets van twaalf social media kanalen, daar zijn er inmiddels nog maar twee van over.  Hoe minder ik ging doen, hoe meer rust en energie ik kreeg en hoe beter het ging in mijn business, omdat dat bij mij past.’

Naast het inzien van haar valkuilen en de aanpassingen die Sanne heeft gemaakt, ziet zij nu ook in waarom haar werk juist zo goed bij haar past. ‘Ik help vrouwen met boudoir fotografie om hun eigen schoonheid te kunnen zien en zichzelf opnieuw te kunnen ontmoeten door de ogen van hun geliefden. Ik begeleid vrouwen naar de mooiste versie van zichzelf.’ Zoals eerder benoemd, kan een projector anderen supergoed begeleiden en coachen. Niet heel gek dus dat Sanne zo van haar werk houdt! ‘Daarnaast merk ik dat hierdoor de gesprekken die ik met vrouwen heb ineens zo’n enorm diepere laag emoties aanraken en ik ze nog beter kan helpen.’

‘‘Ik heb ontdekt wat ik als mens nodig heb om echt te kunnen leven vanuit alignment met mijn human design profiel.’’

De ontdekking van Human Design heeft Sanne op een positieve manier verast. ‘Het gemak en de rust die ik na afloop van de reading voelde, dat was voor mij zo nieuw. Het was een soort on-besef van ‘‘zo kan het dus ook.’’ Je wordt geholpen jezelf opnieuw te ontdekken en ziet wat jij kunt doen om de beste versie van jezelf te zijn in ieder facet van je leven. Zowel je business als de rest. Mijn relaties, in het bijzonder die met mijn vriend, zijn echt zoveel beter geworden omdat we door de inzichten uit de reading beiden als mens konden groeien. Ik heb ontdekt wat ik als mens nodig heb om echt te kunnen leven vanuit alignment met mijn Human Design profiel.’ De reading heeft Sanne dus niet alleen op werk- maar ook op privégebied al flink geholpen!

Aanrader

Sanne is dus laaiend enthousiast en raadt het dan ook zeker aan: ‘Een Human Design reading brengt je terug naar wie je bent voordat de hele wereld een mening over je had en laat je herinneren hoe jij het beste werkt. Mij heeft het enorme sprongen in mijn business en in mijn leven opgeleverd. Ik ervaar zoveel meer rust, ik trek de klanten aan die echt bij mij passen en ik ben gewoon een veel gelukkiger mens. En dat gun ik jou ook.’

We geven op het moment geen readings meer, maar ben je nou benieuwd geworden naar welk type binnen Human Design jij bent en hoe je hiermee het beste uit jezelf en je business kunt halen? Dan kun je een Human Design Report bestellen!

Lees onze nieuwste blogs

MEER LEREN OVER JOUW HUMAN DESIGN & WAT HET BETEKENT?

Dan raden wij aan om te starten met een Human Design Report.

Dit is een digitaal document van 60-100 pagina’s (afhankelijk van jouw chart) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

In jouw report leer je over:

  • Informatie over je energietype en hoe je hiernaar kan leven in de praktijk
  • Je strategie; hoe je alignment en succes creëert 
  • Je innerlijke autoriteit; hoe jij van nature gemaakt bent om beslissingen te maken
  • Jouw profiel & op welke manier dit in relaties werkt
  • Definitie; je werkflow en hoe je energie door je chart heen stroomt
  • Uitleg over al jouw gedefinieerde centrums en wat ze voor jou betekenen 
  • Uitleg voer al jouw ongedefinieerde centrums en welke wijsheid je hieruit kan leren
  • Uitleg over al je gedefinieerde channels en welke talenten die met zich mee brengen
  • Uitleg over al je gedefinieerde gates en wat ze betekenen voor jouw leven

Wanneer je jouw report vandaag besteld. Ontvang je 'm binnen 24-72 uur in je mailbox!

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?