Vind je deze blog interessant? Deel hem vooral op jouw socials!

Hoe kan ik mijn Human Design Chart vinden?

Tof, je bent inmiddels in contact gekomen met Human Design. Maar wat nu? De reis kan voor jou beginnen zodra je weet wat jouw persoonlijke Human Design is. Dit ontdekt je door jouw gratis Human Design chart op te zoeken.

Er zijn veel verschillende sites waar jij jouw chart kunt vinden. Veel van deze sites zullen Engels zijn, omdat het systeem van origine van een Engelssprekende man komt. Alleen wij vinden het belangrijk dat deze informatie ook in het Nederlands beschikbaar is. Daarom kun jij vanaf onze eigen site jouw chart downloaden. 

Dit heb je nodig om jouw gratis Human Design chart te vinden.

Om je Human Design chart te kunnen opzoeken, heb je jouw geboortegegevens nodig. Dit zijn je datum, tijd en geboorteplaats. Maak dit zo specifiek mogelijk, het liefst tot op de minuut. In het eerste opzicht zal een minuut verschil niet veel uitmaken. Het moment dat je nog dieper in Human Design duikt, gaat het echter wel een rol spelen. Soms kan een half uur namelijk een totaal andere chart geven. Weet je je exacte geboortetijd niet? Zoek dan voor de zekerheid je geboorteakte op!

Zo vind jij jouw Human Design

Zo vind jij jouw gratis Human Design chart

Ga naar twin2win.com/chart en vul daar de exacte gegevens van jouw geboorte in en ga akkoord met de voorwaarden. Wanneer je op "Bekijk je Chart" klikt zal jij jouw Human Design Chart zien staan.

Voorbeeld - Zo ziet jouw Human Design Chart eruit

Jouw chart zal een variatie op deze chart zijn. De belangrijkste aspecten waar je in het begin naar kunt kijken zijn jouw energietype, strategie en autoriteit. Dat zijn de enige punten die jij nodig hebt om jouw Human Design experiment te beginnen. Wil je meer weten of jouw energietype en autoriteit? Lees dan deze blog met de ultieme gids voor Human Design.

Voorbeeld - Zo ziet jouw Human Design Chart eruit

Human Design is een fantastische tool om te gaan toepassen in jouw leven én bedrijf. Het moment dat je jouw unieke Human Design gaat omarmen en ernaar gaat leven, kan er ontzettend veel moois ontstaan. Dat is wanneer jij in jouw hoogste potentieel kunt gaan stappen.

Lees onze nieuwste blogs

MEER LEREN OVER JOUW HUMAN DESIGN & WAT HET BETEKENT?

Dan raden wij aan om te starten met een Human Design Report.

Dit is een digitaal document van 60-100 pagina’s (afhankelijk van jouw chart) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.

In jouw report leer je over:

  • Informatie over je energietype en hoe je hiernaar kan leven in de praktijk
  • Je strategie; hoe je alignment en succes creëert 
  • Je innerlijke autoriteit; hoe jij van nature gemaakt bent om beslissingen te maken
  • Jouw profiel & op welke manier dit in relaties werkt
  • Definitie; je werkflow en hoe je energie door je chart heen stroomt
  • Uitleg over al jouw gedefinieerde centrums en wat ze voor jou betekenen 
  • Uitleg voer al jouw ongedefinieerde centrums en welke wijsheid je hieruit kan leren
  • Uitleg over al je gedefinieerde channels en welke talenten die met zich mee brengen
  • Uitleg over al je gedefinieerde gates en wat ze betekenen voor jouw leven

Wanneer je jouw report vandaag besteld. Ontvang je 'm binnen 24-72 uur in je mailbox!

Chat openen
Hulp nodig?
Hi! Team Twin2win hier👋
Hoe kunnen we je helpen?